Szeleshát Pince
Szeleshát Pince

Dimensiunea podgoriei: 39 ha
Parcele mai importante: Szeleshát, Kesztőc-dűlő (Alsónyék)
Soiuri de viță-de-vie caracteristice: Merlot, Blaufränkisch, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Syrah, Pinot noir
Producție anuală: 150.000 de sticle
Producerea vinului: După recoltarea manuală a strugurilor în lăzi mici și după desciorchinare - selecționare urmează fermentația cu recircularea prin pompare la temperatură controlată. După fermentația malolactică urmează maturarea în butoaie mici de stejar timp de 7-18 luni și, în cazul vinurilor îmbuteliate de noi, în sticle timp de 6-12 luni. În cazul articolelor cheie se folosesc la maturare butoaie noi de stejar din Ungaria.

  • Țara
  • Regiune
  • Podgorie
  • Soi
  • Culoare